Berlin Marathon fullt

Jag har fått ett mail om att det är fullt till Berlin Marathon. Deras 40000 platser såldes slut tidigare än någonsin. Jag blev tvungen att kasta mig in och kolla så att jag verkligen var anmäld, och det var jag, som tur var.

Nu borde jag väl kolla resa och boende så att det inte blir gjort i sista stund när de alternativen man är intresserad av inte finns kvar eller finns till onödigt högt pris.

Populär mara den där i Berlin
Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Jag var där förra året och bodde på Hotel Ambassador, ligger på lagom gång avstånd från starten. Bra pris, bra frukost men kanske lite gammal inredning på rummen. Mycket bra service och Marathon-meny med mycket pasta dagarna innan loppet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *