Slå en olympisk mästare!

Jag hoppas ni kollade på Sverige Springer igår kväll. Där visade vi att bloggjoggarna är att räkna med även om det inte gick så fort just då. Men ibland är inte det viktigaste att springa fort. Springa fort ska vi istället göra på Göteborgsvarvet och precis som Stefan Holm sa i gårdagens program är det många som vill slå en olympisk mästare. Jag tänker ta chansen att slå olympiamästaren Stefan Holm i Göteborgsvarvet. Tar du också chansen?

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Jag slog honom förra året, och förbättrar han sig inte med minst en halvtimme så slår jag väl honom igen, hoppas jag. Och dig rår han knappast på!

  2. @ Morgan: slog honom också, men inte med halvtimman! Satsar mer iår så får se… Hoppas Holm inte taggar så mycket

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *