Bloggjoggare i Sverige Springer ikväll

Bloggjoggare har på kort tid blivit ett begrepp inom löpningen, i alla fall för oss som bloggar eller läser bloggar. Och i takt med att vi blir fler som bloggar, som ger tips till varandra, som träffas och tränar tillsammans, så har nu också media fått upp ögonen för oss. Tidigare har vi varit med i Svenska Dagbladet och Runners World och ikväll är det dags för ett litet reportage i Sverige Springer som sänds på TV4 Sport klockan 21.30. Så missa inte när vi gör bort oss framför kameran!
Bild från TV4

Träningsexpert Anders Szalkai & Programledare Andreas Odén
Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

8 kommentarer

  1. Jag tror att NI är den största behålningen av hela den programserien. Jag såg första programmet men blev besviken och har faktiskt inte sett några fler. Kanske dags att titta på det igen ikväll då.

  2. Nja Anna, vi tackar för din förhoppning. Vi skulle inte haft något emot att få ännu mer utrymme i programmet för vi tror vi speglar en stor del av oss löpare, men det är mycket som ska få plats i serien. Men titta gärna ikväll.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *