Nu går starten

Klockan är 10.00 i Boston Marathon och startskottet går för det 114 marathonloppet. Där ligger ungdomen Stockholm Marathon i lä, nästan 100 år yngre. Starten är uppdelad i 2 vågor som de kallar det, den första startar 10.00 och den andra 10.30. Jag skulle startat i den första vågen klockan 10.00 och förhoppningsvis skulle det innebära att jag skulle varit i mål innan klockan 13.00.

Nu är jag ju inte i Boston, utan i Stockholm, jag kom inte längre än så och snart går tåget hem till Halmstad igen. Men om ett år är det Boston Marathon för 115 gången i ordningen och då gör vi ett nytt försök. Skam den som ger sig. Förhoppningsvis klarar jag kvaltiden så att jag inte faller på det, det vore fånigt.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *