I mål på runt 2,54

Efter ett ganska jämnt och bra lopp skulle jag komma i mål i Boston på runt 2,54. Det hade varit rimligt om jag hade öppnat på 1,25-1,26 och sen inte tappade för mycket. 2,54 hade varit en bra tid för mig, dels under 3 timmar, dels pers och dels skulle det räcka till att kvala in till New York Marathon i november på tid.

Men nu blev det inte så men planen för hur jag skulle sprungit loppet finns kvar. Och lite beroende på hur det går fram till nästa marathon så kanske jag siktar på något liknande upplägg och resultat nästa gång, med skillnaden att det är kört att kvala in till New York Marathon i november.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

1 kommentar

  1. Vi fick ett mail där det stod att vi som var drabbade av flyget och därmed inte kunde vara med skulle skicka ett mail om vi var intresserade av att springa nästa år istället. Om anmälan blir flyttad rakt av, eller om vi får rabatt eller nåt annat, vet jag inte. Ska försöka komma ihåg att ta upp det när jag vet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *