Som alla vet så sket ju sig Boston Marathon som går imorgon. redan för någon vecka sen anmälde jag mig till en annan mara i the big five, Berlin Marathon. Men nu när det går så dåligt är det kanske lika bra att fortsätta anmäla sig till fler maror. Den jag hittat nu (eller snarare Sara) är Båstad Marathon som går den 3 juli. Den börjar också på B och låter det inte Båstad lite som Boston? Och till Båstad behöver jag inget ömtåligt stackars flygplan, dit kan jag cykla hemifrån om det skulle behövas.

Båstad Marathon ingår inte direkt i marathonloppens big five, det är snarare första gången de arrangerar loppet så det kan bli spännande att se hur det är. Starten går klockan 12.00 så det kan bli varmt om det är bra väder. Men det kan ju också bli lagom att springa rakt in på after beach efter målgång innan kvällen fortsätter på Peppes om man känner för det. Vi får se.

Men för er som inte kände till Båstad Marathon och vill kombinera ett lopp med semester på västkusten är detta ett tips!

Share Button