Jag har funderat ganska länge på det och jag vet att det redan finns en del löpare i min omgivning som har gjort det. Men nu har även Snabba Fötter tagit klivet, steget, beslutet och anmält mig till en ny mara. Vi är ju på väg till Boston snart så vårens mara är ju klar sedan tidigare. Men nu är även en mara i höst bokad och eftersom jag redan pratat om maror på B så gissar ni säkert på Berlin Marathon och det är naturligtvis rätt.

Så av bara farten blir det alltså två av marornas big five samma år, lite coolt faktiskt. Jag har sprungit i Berlin en gång tidigare och det är en lättare bana än i Stockholm så om ni vill springa snabbare än i Stockholm och kanske sätta personligt rekord, anmäl er till Berlin Marathon.

Berlin Marathon, äldre än Stockholm, men ungdom jämfört med Boston
Share Button