Jag hade egentligen tänkt ta det lite lugnt ett par dagar till efter träningslägret i Portugal, men när Sara skulle till gymmet idag kunde jag väl lika gärna hänga med. Precis som förr ställda jag mig på löpbandet, men idag lite mer ovan än tidigare. Jag glömde till exempel handduken till löpbandet.

Det blev en halvtimmes löpning med start i 5,00 fart och slut på 3,45 fart. Det kändes lika jobbigt i början på 5,00 fart som i slutet på 3,45 fart. Men det får duga för att vara planerad vilodag. Jag till och med stretchade efter dagens träning.

Jag till och med stretchade efter dagens lilla träning!

Precis efter träningen så slog det mig vilken skillnad det är mellan att träna hemma och på träningsläger. När jag tränar hemma (som vanligt alltså) så är det soffan och det dagliga som tar över efter träningen. På träningsläger kan jag också vara trött efter träningen men trots det så tänker jag nästan direkt på nästa träning. Jag undrar varför. Kanske har jag inte så mycket annat för mig på träningsläger, det mesta är träningsrelaterat.

Share Button