Idag verkade som om nästan hela gänget skulle hänga med upp i bergen för någon aktivitet. För min egen del tänkte jag bara jogga 10 km och sen fick jag se hur allt var. Det gick lite rykten om att det inte skulle vara några jättebackar men jag tyckte nog det var småkuperat hela tiden så jag var glad att jag tog det väldigt lugnt.

Efter dessa 10 km och när andra hade gjort sina aktiviteter kunde man välja mellan att åka buss hem eller springa hem, ca 29 km. Jag tyckte inte benen var på bästa humör men jag hade egentligen inte ont någonstans så jag hängde på. Jag förstod att det skulle gå lugnt med fikapauser. Och tur att jag hängde på för nästan med en gång började benen gå bättre och allt kändes okej igen. Och det gick lugnt och vi hade pauser. Men efter sista fikan när vi hade 12 km kvar så var vi ett gäng som fick dra iväg lite fortare och jag vet inte exakt, men vi höll kanske runt 5 min/km och det tycker jag var okej, det var ju ändå fjärde milen för dagen.

Jag hade ganska trötta ben för ett par dagar sen, men nu tycker jag att de är tillbaka där de ska vara, i okej form. Perfekt! Vi har ju en vecka till när vi ska öka farten lite och det är ju bra om benen hänger med då.

Polar sponsrade tydligen Bergspasset!

På fikan bjöds det på soppa, chips, cola och vin!
Share Button