Sara har lämnat av mig inne i Stockholm och snart blir det Arlanda och sen Portugal. Det var i och för sig två dagar sen jag åkte hemifrån, det tar tid att komma fram. Det är kallt i Stockholm och det ligger snö på marken. Men det är också sol och blå himmel. Sol och blå himmel hoppas jag på i Portugal också, men snön och det kalla vädret slipper jag gärna.

På radion i bilen in till Stockholm tidigare spelade de ”Sommartider” med Gyllene Tider och visst börjar jag längta till sommaren och jag ska ju i alla fall till våren, en bit på väg alltså. Jag kom också på en gammal anekdot. När jag en gång på 90-talet var på träningsläger i Chania på Kreta med ett par klubbar från Halmstad var vi ute på puben en kväll undrade DJ var vi kom från. När vi svarade Sverige drog han igång den enda låten han visste han hade från Sverige, ”Sommartider” med Gyllene Tider. Ganska klockrent för ett gäng från Halmstad.

Share Button