Igår lämnade jag nästan våren i Halmstad och kom fram till ett vintrigt och kallt Stockholm. Det blir ingen träning här i Stockholm, utan planen är att jag ska shoppa lite inför solsemestern, eller jag menar träningslägret, till Portugal som börjar imorgon. Det blir i alla fall ett par nya löpardojjor. Jag försökte beställa på nätet, men antingen hade de inte min storlek eller så kunde de inte leverera i tid, så det får blir gammal hederlig shopping i vanlig affär.

Sen vet jag inte om det kanske blir lite annat smått och gott också. Det snackas lite om compeed, energikakor, vätskebälte, löparryggsäck och annat. Jag vet inte, kanske får bli något av det där också, men blir det använt? Om jag inte använder det hemma i Sverige, blir det använt utomlands då? Och även om det blir det, är det lönt att shoppa på sig en massa som kanske inte blir använt när jag kommer hem? Inte lätt det här, lättare med luff i Thailand! :-)

Share Button