Olika former av konditionsidrott har nog alltid varit min grej. På samma sätt har nog aldrig styrketräning varit min grej. Och ser man på vad som också är viktigt nuförtiden så är det ju vad man äter och dricker. Skulle jag kunna börja gilla styrketräning och frukter med konstiga namn? Vad skulle i så fall krävas för denna förändring? Och skulle i så fall den förändringen vara framöver eller bara tillfälligt? Kanske har jag fått dessa funderingar från att ha tittat en del på Biggest Loser. Där kryllar det av folk som börjar styrketräna och äta nyttigt. Det intressanta är varför de lyckas eller hur länge de lyckas efter att programmet är slut. Hur stor del har deras tränare som hjälper dem? Jag är nöjd med min PT och har lätt för att träna när vi ses, men hur skulle det bli om jag sen skulle köra egna styrkeövningar själv? Jag vet faktiskt inte.

Jag styrketränar med meloner!

Och jag dricker nyttig juice!
Share Button