Många har på olika bloggar och inom bloggjoggarna pratat sig varma om att göra ett laktattest och jag har blivit nyfiken och vill också göra ett sånt där test. Dels är jag lite nyfiken på mina värden, men eftersom jag inte riktigt vet vad jag får reda på och hur det ska tolkas så är jag minst lika nyfiken på vad jag kommer få reda på från de som håller i testerna.

Nu ligger det här rekommenderade stället för att göra testet i Stockholm och därför passar jag på att åka upp till Stockholm redan på torsdag innan vi åker till Portugal på lördag. På så vis skulle jag kunna göra testet på torsdag em eller fredag, men tydligen inte. När jag försökte boka en tid fick jag reda på att de inte är där på hela veckan. Så något laktattest blir det alltså inte. Jag får fortsätta att fundera på vilka värden jag skulle fått och vilken information jag skulle kunna få.

Jag måste erkänna att jag blev lite bitter på det här! :-(

Share Button