Jaha, lördag idag och given träningsdag kan man tro. Efter en sovmorgon och en sväng på stan med fika kändes det inte helt kul att gå och träna. Eftersom gymmet stänger klockan 5 på lördagar så kunde jag inte ens skjuta upp det. Och senare ikväll är det ju ändå OS, så då måste man ju hålla sig hemma.

Vi kom till gymmet, jag och Sara, och hade bara en timme kvar innan de stängde. Visste fortfarande inte vad jag skulle göra. Men, jag tycker själv att det gick ganska okej. Det blev kortintervaller. Jag körde 15*1 minut med 1 minuts vila. De första 5 med farten 3.25 min/km, nästa 5 på 3.20 min/km och sista 5 på 3.15 min/km.

Med mina Snabba Fötter borde ju inte detta vara några problem. Det var det i och för sig inte heller, men jag är inte så van vid att springa kortintervaller eller i den farten, så det var kul. Man kan alltså lyckas träna nåt vettigt även om man har ont om tid.

Jag till och med stretchade idag även man man knappt kan tro det!
Share Button