Den här veckan ska vi berätta vad vi tycker om sockar från CRAFT. Sockar som specifikt träningsplagg är ganska kul. Det är inte jättelängesen vi sprang omkring i helt vanliga sockar i våra löpardojjor. Sen har det kommit sockar utan sömmar, sockar med olika tjocklek på olika delar av socken och ibland skojar de till det med att ha olika färger på olika delar av socken.

Jag vill ha olika typ av löparsockar beroende på vad jag ska springa för pass och därmed beroende på vad jag ska ha för skor. Ska jag springa ett pass som gör att jag har ett par större ordentligare träningsskor vill jag ha ett par sockar som naturligtvis är sköna och de behöver inte vara så tunna. Ska jag springa ett pass som gör att jag har ett par lättare tunnar skor vill jag också ha ett par tunna sockar.

Sockarna från CRAFT är väldigt sköna att ha på sig och lätta att ta på sig, vilket jag inte tycker alla löparsockar är. De är lite mittemellan tjocka och tunna så de är lätt att hitta användningsområde. Jag skulle kanske inte använda dem i mina tunnaste lättaste skor för snabba intervaller eller tävling, men annars kan jag använda dem till de flesta pass. Slutsatsen är att jag än så länge är mycket nöjd med sockarna.

CRAFT löparsockar
Share Button