Idag är det 100 dagar kvar till Stockholm Marathon. Själv ska jag springa Boston Marathon däremellan, men för många långlöpare i Sverige är säkert Stockholm Marathon det stora målet.

Det är fortfarande en kall vinter med mer snö än vanligt i stora delar av landet. Kanske att fler har fått ta hjälp av löpbandet för att få till den träning de har tänkt sig, eller så har fler lyckats trotsa vädret och tränat snöpulsning.

Jag hoppas att ni är igång bra med träningen därute. Att ni kommit igång med de viktiga långpassen som bör vara stommen för de som siktar på maran i juni. Jag själv har sprungit ganska många maror i Stockholm och i år tränar jag mer än vanligt, tidigare på året än vanligt. Jag siktar på att göra ett riktigt bra lopp i Stockholm och att det kanske kan bli ett nytt personligt rekord. Jag ska framöver här på bloggen komma med lite tips inför maran.

Är ni många som ska springa Stockholm Marathon?
Vad har ni får mål?

Längtar ni också till sommaren med härliga uteserveringar?
Share Button