Jag tänkte springa längre intervaller idag. Men hur långa och hur fort? Och hur fort orkar man springa beroende på hur långa de är och hur många man tänkt göra? Inte lätt det här om man är nybörjare i gemet.

Det blev 5 minutersintervaller i 3.50 fart, dvs 1300 meters springande. Jag körde 5 stycken med 2 minuters vila. Jag vet inte vad jag ska säga om det helt enkelt. Var det okej eller inte? Jag tycker att jag borde kört lite längre tid om jag nu skulle köra långintervaller. Farten var väl okej i förhållande till sträckan. 2 minuters vila var kanske lite länge, men hade intervallerna varit lite längre i tid, så hade 2 minuters vila varit okej.

Ja, ja, på det igen bra, nångång. Under passet undrade jag lite om vad jag kan ha för tröskelfart som alla pratar om, men jag vet faktiskt inte.

Intervaller i all ära, men vila sig i form är skönt!
Share Button