Ibland innebär fyrverkerijobb långa dagar, ibland är det utomhusjobb med mycket arbetstid och ibland är det inomhusjobb med mycket genrep och väntan. Dagens idrottsliga händelse var när vi var med och invigde Halmstad Arena med en massa gamla och nutida idrottshjältar. En del kände jag till för att de nästan varit idoler och en del hade jag aldrig hört namnet på, troligtvis för att just den idrotten inte är min favorit. Man kan ju inte gilla allt!

I förmiddags var jag lite orolig för halsen som kändes ganska tjock, men det har gått över. Nu när jag kommit hem och hann se det sista av det härliga längdskidloppet i OS känner jag mig lite mer motiverad för morgondagens långpass. Det bara måste jag köra och inte minst eftersom jag sett att en del andra varit så duktiga med sina långpass idag.

Share Button