Trots ömmande träningsvärk i vaderna var det tid bokad på gymmet med PT. på förmiddagen fick jag massage på vaderna av pappa som fick använda vår starka thailandsinköpta goja. Det kan verkligen behövas, för de ömmar ganska ordentligt. Märks det att jag inte har träningsvärk speciellt ofta?

När jag kom till gymmet och berättade läget för PT så skrattade han lite lätt och visste om att det skulle bli så här. Det var tydligen meningen av nån anledning. Till och med så jag inte behövde jogga som uppvärmning utan jag fick cykla. Så vi satt där och cyklade en stund och pratade bland annat laktattest. Att jag inte alltid har full koll på alla teoretiska detaljer blir ganska påtagligt när jag frågade vad laktat betyder och det betyder tydligen mjölksyra. Visste ni det? Varför kallar man det inte mjölksyratest? Så oteoretiska hobbylöpare som mig också förstår!

Men idag körde vi inga vader och nog inte så mycket ben överhuvudtaget. Men det blev mycket armar och överkropp. Armar är väl inblandade i alla övningar, man måste ju hålla och dra och sånt där i alla möjliga prylar! Och tydligen kämpade jag duktigt, för nu orkar jag knappt hålla upp händerna på tangentbordet så jag kan blogga. Så illa är det! Men vi får hoppas att det gjorde nytta för beach 2010!

Share Button