Jag har anmält mig till 2 veckors träningsläger med Springtime Travel till Monte Gordo i Portugal. Jag är där de två veckorna (6-20 mars) som Team Stockholm Marathon också är där och det hoppas jag ska passa mig bra. Jag har funderat på deras läger tidigare men tyckt att jag kan träna lika bra hemma och själv. Men nu har jag Boston Marathon framför mig i april och tränar mer och bättre än vad jag brukar göra vintertid, så det känns som rätt tillfälle att testa deras läger.

Jag hoppas naturligtvis att jag ska få ganska mycket mängdträning i bra förhållanden, men också lite kvalitetsträning. Långsamma långpass i all ära, men för mig är det då bara en månad kvar till årets första mara och det börjar bli dags att få lite fart på benen. Jag ser också fram emot en motiverande miljö med likasinnade och förhoppningsvis kommer det sporra både där och framöver hemma. Jag hoppas helt enkelt att det blir skitbra!! Synd bara att inte Träningsglädje har möjlighet att följa med!

Är det någon som har varit med på deras läger tidigare? Vad är era erfarenheter? Vad får man inte missa och vad kan man kanske hoppa över?

Blir perfekt att få ”leka” lite på stranden!
Share Button