Jag skrev i ett tidigare inlägg ikväll att jag efterfrågade löparbloggar som inte bara tränar för att må bra utan också vill nå specifika resultat. Och som jag skrev så kan jag också bli bättre på det, så nu är det alltså dags.

Mitt största mål framöver är Boston Marathon i april och sen kommer maran i Stockholm lite senare av bara farten. Jag har tidigare gjort 2.57 och det känns fånigt att sikta på 3 timmar (eftersom jag då skulle kunna göra under 3 timmar men precis missa pers). Därför är mitt mål att göra 2.55 i antingen Boston eller Stockholm.

Bekräftelsen till Boston Marathon

När det gäller halvmarathon så är mitt mål inte lika viktigt, men jag skulle vilja göra 1.20 på Göteborgsvarvet (eller annan halvmara). Jag har gjort 1.22 mer än en gång, men skulle vilja kliva under 1.20.

Mina mål finns nu också till höger i bloggen. Någon mer som har specifika tidsmål ni vill nå, eller längdmål om det handlar om tidslopp inom ultralöpning?

Share Button