Denna veckan ska understället från CRAFT utvärderas. Det är inte första understället från CRAFT jag har och jag har alltid varit nöjd. Mitt förra underställ som inte var från CRAFT sitter ganska tajt. Understället från CRAFT är inte lika tajt. Både tajt och mindre tajt kan ju vara bra om man är ute när det är väldigt kallt och man behöver två par underställ, det är inte ovanligt när det är dags för skidåkning.

Understället från CRAFT är väldigt mjukt och skönt. Det kliar inte, vilket jag ibland kan ha ont av. Sen är det ju så att ett underställ sällan eller aldrig används för sig själv. Om jag inte har det till skidåkning har jag det gärna under löparbyxor och löparjacka. Kombinationen tycker jag är väldigt bra. Det känns väldigt ledigt, enkelt och funktionellt.

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button