Det närmar sig med stormsteg, det som kanske blir årets höjdpunkt för mig inom löpningen, Boston Marathon, och jag har fått en startplats. Boston Marathon går i år för 114 året, så Stockholm Marathon är ju rena nybörjaren i sammanhanget!

Samtidigt som träningen flyter på trots att det är mitt i vintern så tänker jag allt mer framåt på hur det kommer att vara i Boston den helgen. Hur den löpande staden kommer att sprudla av liv, hur alla caféer är helt smockfulla av folk i löparskor och hur det finns hur mycket sportprylar som helst att shoppa på alla möjliga ställen.

Vi kommer att komma dit på fredag kväll vilket gör att vi har 2 hela dagar i staden innan loppet som går måndagen den 19 april. Vi kan också se Boston efter loppet eftersom vi inte lämnar förrän tisdag morgon för lite storstadsshopping i New York.

Share Button