Idag är det 10 dagar kvar till det som kanske mest av allt får mig framför TV´n. Idag är det 10 dagar kvar till tusentals idrottare hoppas få betalt för sitt slit. Idag är det 10 dagar kvar till OS i Vancouver.

När det är OS så visas mer av de idrotter på TV som inte brukar få så mycket sändningstid och jag tittar också mer på dessa grenar. Det finns också de som får delta fast de kanske inte riktigt håller den klass som deras medtävlande gör. Vem minns inte Eddie the eagle?

När det är OS och jag ser idrottarnas prestationer smittas jag också till att träna mer för att uppnå mina egna mål. Och även om träningen går bra nu och motivationen finns där, så kommer jag motiveras ännu mer under OS och kanske kan jag till och med se tiden som OS pågår som mitt eget lilla träningsläger.

Om 10 dagar har många köpt ny TV. Om 10 dagar riktas världens ögon mot Vancouver. Om 10 dagar börjar OS.

Share Button