Förr pajade magen alltid ihop efter halvmaror. 1-1,5 timme efter målgång låg jag bara och kved. Hur det skulle varit efter träningspass på liknande distans vet jag inte, för det sprang jag inga på den tiden. Det problemet har jag inte längre, men magen strular en del fortfarande.

Ett tag fick jag ofta magknip när jag inte sprang och ont i magen (inte håll) när jag sprang. Jag och Sara pratade om det för någon vecka sen att det faktiskt var längesen det hände nu och det är jäkligt skönt. Men, idag när jag gick på stan kom det tillbaka lite igen. Okej om jag är hemma, då är det ju bara o lägga sig ner några minuter, men hur skulle det se ut om jag sätter mig ner och tar tag i en skyltdocka? Inte bra!

Men nu är det bättre och nu ska jag ladda upp med fest inför morgondagens långpass. 10.30 i Rålis. Rena sovmorgonen jämfört med förra veckan när jag var där kl.09.00. Uschiamej!

Share Button