Denna veckan är det dags att utvärdera en ”mellantröja” från CRAFT. Jag har använt tröjan ganska duktigt, men ändå är det lite svårt att utvärdera den. Anledningarna är till exempel vädret och tröjans ändamål.

Jag har använt tröjan mellan understället och den yttre jackan. Detta gör ju att jag inte haft den närmast kroppen och inte heller ytterst. Så hur vet jag då om den är bra eller mindre bra? Men jag är nöjd med den. Den är lätt, skön, glatt och följsam. Jag ser fram emot att använda den utan underställ eller jacka.

Sara i sin CRAFT tröja

Jag har funderat lite på vilken/vilka andra liknande tröjor jag har eller har haft. Men nä, jag har inte kommit på något bra att jämföra med. Det kan i och för sig bero på minnet. Men de jag haft har ofta varit tunnare och tajtare och därför inte riktigt känts som denna lediga tröja som denna gör. Det skulle inte förvåna mig och jag helt plötsligt börjar ha denna tröja från CRAFT till myströja framför tv´n, och det tycker jag är ett bra betyg.

Förra veckan när vantarna utvärderades fanns det en undran om vad de kostar. Jag tror att jag sett priset 149 kronor.

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button