Inför dagens träningspass hade jag lämnat Halmstad och mitt trygga löpband. För i den andra storstaden, Stockholm, skulle det bloggsocialiseras på ett långpass runt på gatorna i ett härligt vinterlandskap. Det är lördag men sovmorgon var bara att glömma. Det var 11 hemska minusgrader när jag satte mig i bilen, men fint väder och efter lite bloggbilder innan start kom solen upp och det blev lite skönare.

Dagen till ära hade jag dragit på mig mina Asics Noosa. Jag tyckte inte det passade med små lätta dojjor men jag ville heller inte ha några ”Volvo-dojjor”. Jag tyckte det blev ganska bra. Okej, fästet är inte det bästa, men det spelar ingen roll när tempot inte dödar.

Färgglada Asics Noosa till höger

Vi var ett bra gäng bloggare och också ett gäng från klubben Linnea som skulle göra stan denna lördag. Vi började vid Rålambshovsparken och tog oss ett varv runt Kungsholmen, över Västerbron på ”fel håll” och ett varv runt Södermalm över Västerbron igen, på ”rätt” håll och tillbaka till parken. Man skulle kunna beskriva rundans sträckning bättre än så, men det är ju inte riktigt min hemmamark och det finns så många andra som gör det bättre, så jag hoppar det.

Det var ett riktigt gott gäng och precis som på andra mingel och lördagsevent hann man mingla omkring och prata lite med både gamla sköna löpare men också nya pigga bekantskaper. Den löpande bloggfamiljen växer på ett härligt sätt och trots att det är januari tränar jag bättre just nu och motivationen är bättre just nu, än på mycket länge, troligtvis på flera år. Jag hoppas fortsätta mitt rus genom veckans träningar och hoppas på något liknande nästa helg!

Bloggande löpare: Petra, Mia, Staffan, Sofie, Ruth, Miranda, Milla och jag själv.
(Okej, kanske inte i den ordningen:-)

Jag och Miranda i glädjeskutt!

Share Button