Denna veckan ska vi redogöra vad vi tycker om de vantar, löparvantar, vi har fått från CRAFT. Precis som med övriga kroppen så fryser jag lätt och då inte minst och händer och fingrar. Och då är det naturligtvis bra om ett par löparvantar är varma, utan att tappa känslan av löparvante.

Jag har tidigare haft någon löparvante från Asics, men den har varit väldigt tunn och det känns egentligen inte som den värmer någonting alls. Eller så har jag kört med en kraftigare modell av längdskidhandske. Längdskidhandsken som har väldigt många år på nacken är kanon, men efter ett tag åker den ofta av för att den kan bli lite varm, till och med för mig.

Så vad tycker jag då om löparvanten från CRAFT? Jo, den är lite mer vante än de specifika löparvantarna jag har haft tidigare och det är ett klart plus. De känns väldigt mjuka och sköna. Undrar om den mjukheten försvinner med tiden i tvätten. Sen kan det ju naturligtvis vara så att på höst och vår när man inte riktigt vet om man behöver dem eller inte, så kan det bli varmt efter ett tag. Men då är det ju bara skönt att kunna ta av dem och kanske känna att det är vår i luften! :-)

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button