Kvällens träning blev inte vad den borde varit. Jag kan egentligen inte skylla på något, även under olika omständigheter måste jag kunna träna. Jag tycker inte mitt 32 km pass från i förrgår sitter kvar och jag tycker inte det borde påverkat mig heller.

Nej, idag var helt enkelt ingen bra dag. Jag hade inte riktigt bestämt vad jag skulle träna och det kan förstås ha påverkat det hela negativt. Skulle jag bara jogga iväg nån mil med avslutande kortintervaller eller skulle jag köra längre intervaller. Jag gick upp på bandet och direkt kändes det lite småjobbigt. Jag har märkt att jag på senare tid är mer beroende av en lugn utgångsfart än vad jag tidigare behövt ha. Det känns nästan lite konstigt, men jag kan behöva 10 minuter i lite lugnare fart innan jag drar igång.

När jag väl började blev det intervaller trots allt. Det blev 4 minuters intervaller med ökande fart där de första två minuterna gick i 4 min/km, tredje minuten gick i 3,38 min/km och fjärde minuten i 3,30 km/km fart. Det var väl okej upplägg ändå tycker jag. Men efter 4 intervaller så slutade jag. Så bara. Jag vet knappt varför. Det var inte för jobbigt, men DET fanns inte där. Bob och Jillian var på tv men ändå för långt borta och Sara var inte heller där och kunde peppa mig. Dessa tre hade behövt vara där idag för att jag inte skulle sluta. Vad hände med mitt pannben idag? Jag måste ha bra pannben, det kommer jag behöva när det tar emot i loppen i sommar.

Share Button