Det är många olika delar som ska fixas inför Boston Marathon i april. Det kanske inte låter så mycket, anmäla sig och boka resa och boende. Men för mig är alla olika delarna olika pusselbitar som på små sätt bidrar till att maran och hela resan blir så bra som möjlig. Bara av tanken att jag skulle springa i Boston gjorde kanske inte att jag började träna bättre, att anmäla sig hjälper lite, att boka resa hjälper lite, att kolla in banprofil och annat sånt hjälper också lite. Många bäckar små alltså.

Boston är tydligen en riktig löparstad, i alla fall helgen när maran går. Kanske inte så konstigt, maran går ju för 115 gången i år. Då ligger de flesta loppen i Sverige i lä! Så att hitta boende är kanske inte något man gör sista veckan. Så nu, hela 3 månader innan maran, är boendet i Boston bokat. Det känns bra och är en liten pusselbit. Boendet till rehabiliteringen i New York efteråt är inte bokat än, men det kommer. Flyget från Stockholm är också bokat, nu ska jag bara boka resan dit också.

Det går alltså framåt och det gör träningen också. Till och med Sara verkar hålla med om det. I mellandagarna frågade hon lite undrande hur jag tyckte träningen gick. Och visst går den bra! Men idag blir det nog vilodag efter gårdagens långpass. Jag känner inte av det direkt, men så har jag inte gjort så mycket idag heller.

Share Button