Denna veckan är det kalsonger från CRAFT som ska utvärderas. Det är den korta varianten och alltså inte ”den vanliga” långkallingen.

Kallingar från CRAFT

Frågan är när man ska använda dessa kortkalsonger. Jag själv har inget emot långkallingar och då kan man undra varför man ska ha dessa kortkallingar också. Men jag kan köra dubbelt, det gör inget. Tycker man det blir för varmt med långkallingar är denna korta variant ett mycket bra alternativ när vi ändå vill hålla oss varma därnere.

Jag tycker kallingarna i sig är väldigt mjuka och sköna att ha på sig. När jag tar på mig dem känner jag mig ordentlig och lyxig som har så bra träningskläder, till och med specialgjorde kortkallingar. Jag känner mig ordentlig på nåt konstigt sätt. Men visst är det väl så att vi vill ha bra prylar och vi gillar vår idrott och då känns det bra med bra kallingar som faktiskt också innebär att vi tar hand om oss själva. Vi vill ju inte frysa därnere.

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button