Vi är några bloggare som testar några olika plagg från CRAFT och vi ger feedback tillbaka till CRAFT, bland annat genom att publicera våra åsikter om plaggen på våra bloggar på torsdagar, med start idag. Första veckan ut är ett par vintertights som har testats.

Jag tror det är väldigt svårt att göra vintertights för alla har nog väldigt specifika åsikter om hur de ska vara. Och då menar jag inte vilken färg de ska vara i för att passa resten av outfitten. Som namnet antyder ska de användas på vintern och på vintern får man anta att det kan vara kallt. Alltså bör de vara tillräckligt varma. Till ett par vintertights kan man ibland behöva underställ, ibland inte. Det gör också det lite svårare att hitta vintertights man blir nöjd med, man vet knappt själv vad man vill ha.

Så här tycker jag om de vintertightsen som jag har provat:
Jag är nöjd med utseendet, de ser enkla ut, men har ändå lagom med reflexdetaljer. De är lite för tighta för att enkelt få plats med underställ, men det ska ju också vara tight. Jag som ofta fryser tycker inte de är tillräckligt varma för att funka jättebra som vintertights om det är kallt ute och eftersom det är svårt att få plats med underställ under blir det lite svårt. När det inte är så kallt funkar de bättre, men som många tights kliar de i början men det går ganska snabbt över och de blir klart bättre allteftersom.

Tights från CRAFT

För att få ett par byxor som jag kan springa i ute när det är kallt köpte jag ett par CRAFT Storm Tights. Dessa är inte så tighta som tights brukar vara så det går utmärkt att ha underställ under dem. Och de är supervarma och sköna. Ett mycket bra köp om man lätt fryser.

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

Share Button