Tro det eller ej, men jag skulle faktiskt vilja kalla kvällens träning för intervallpass. Jag är inte så van vid intervaller, blir kanske 5 pass om året eller nåt, så det kan ju i princip bara bli bättre.

Jag körde inomhus på bandet och på min uppvärmning så kände jag faktiskt av gårdagens klasspass lite så det var nog inte helt bortkastat. Sen bar det iväg. Siktet var inställt på 3 minutare på 15km/h med 1 min vila. Det blev 4-5 såna innan jag råkade stöta till den där automatiska avstängningsknappen och allt raderades. Irriterande. Så om jag skulle fortsätta ville jag göra nåt annat så det blev 6 stycken 1,5 minutare på 16km/h med 1 min vila.

Det kändes ganska fort men gick ändå okej. Men frågan är hur ett sånt här pass borde kännas vid den här tiden. Får det kännas lite kämpigt eller borde det vara så att detta borde gå hur lätt som helst om det är dessa hastigheter jag vill kunna hålla på en mil eller halvmara i sommar?

Hur som helst så känns det skönt att ha gjort det och jag hoppas det inte dröjer så länge innan nästa intervallpass.

Share Button