Det finns en jäkla massa så kallade sportdrycker nuförtiden. Förr var det gamla Pripps Energy som gällde och jag tycker nog egentligen fortfarande att den är bäst. Men hur ofta råkar man stöta på den eller ha den hemma nuförtiden? Ett tag hade jag den i pulverform så att jag kunde blanda ut den själv, men det är längesen.

Efter dagens långpass blev jag ganska törstig, trots att det var rätt så kallt ute. Jag tycker ju om Coca Cola och jag bara kände att jag måste ha Coca Cola. Så det var bara att lämna soffan, hoppa in i bilen och åka iväg och shoppa. Det kändes jobbigt, men det skulle ju föra något gott med sig. MarathonMia hade ännu jobbigare planer för kvällen, som säkert också blir bra. Med rätt motivation och vilja orkar man mycket; springa långpass, åka och shoppa Coca Cola och gå på krogen. Och Coca Cola funkar bra för mig. Under mina dryga 1o,5 mil på 12-timmarsloppet i somras drack jag ofantliga mängder Coca Cola och det gick hur bra som helst. Så Coca Cola är inte bara en god läsk, det funkar hur bra som helst som sportdryck också.

Share Button