Slutet av 2009 innehöll faktiskt lite mer träning än vad bloggen lyckades förmedla. Jag är kanske inte den som kastar mig på datorn (eller nån mobil man kan blogga från) så fort jag har tränat. Därför är det lätt till att det inte hinns med och blir av.

Jag hoppas jag kommer bli lite mer aktiv under 2010 och kanske inte bara skriva om träning när jag själv har tränat, utan att jag kan skriva något träningsrelaterat ändå. Tanken är också att jag ska bli bättre på att följa vad som händer på jogg.se, puls.se och sånt där men det där har jag inte kommit in i ännu. Hur gör man?

Imorgon är i alla fall tanken att jag ska springa långpass i Stockholm med något gäng. Jag vet inte så mycket om det, men jag hakar på Marathonmia och hoppas att jag inte sinkar deras träning.

Det blir årets första långpass men det krävs fler under vintern för i april väntar Boston Marathon och det lär krävas en del långpass inför den maran.

Share Button