Det var några dagar sen jag skrev här. Har jag inte tränat sen dess? Visst har jag det. I fredags blev det 15 km på bandet på ca 70 minuter, helt okej. Men det gick faktiskt ganska bra, det var inga problem att hålla farten och det mentala att stå på bandet i en dryg timme gick faktiskt också ganska bra.

I lördags fanns det väl en idé om att jag skulle springa ett längre pass, men så blev det inte. Det är ju så mycket annat man ska göra på lördagarna. Men bortförklaringar duger inte, så i söndags tog jag en liten revansch med 24 km på 2 timmar. Ingen jättehastighet direkt, men det är ju inte det som krävs på långpass heller. Ungefär första halvan hade jag okej sällskap från tv’n men sen blev det sämre. Jag hade inte bara en halvjobbig mental resa på bandet, kroppen var inte heller riktigt med mig. Jag åt frukost/brunch för nära träningen helt enkelt och det jag kände i magen ville aldrig släppa. Men, jag fullföljde och förhoppningsvis har jag med mig det in i nästa långpass.

Share Button