Efter en ny liten sur tid med halsont så är det dags att fortsätta träna. Att jag skulle träna idag var ganska självklart och även om man kan träna allt möjligt så skulle det springas. Planen och förhoppningen var naturligtvis att jag skulle kunna springa på gymmet, men gymmet har inte öppettider som passar min dygnsrytm. De öppnar svintidigt och stänger tyvärr också alldeles för tidigt på kvällen.

Så då fick det ju bli en liten sväng utomhus. Trots snön så skulle det nästan bli kul. Jag gillar i och för sig inte halkan, men snön gör inte så mycket. Jag klädde på mig allt möjligt kändes det som och tankarna gick tillbaka till säsongslivet i Åre där man ofta tog på sig allt möjligt och det blev nästan mysigt och gå ut i kylan.

Jag är än så länge mycket nöjd med mina nya löparkläder och ikväll hade jag till och med på mig vägve, förlåt, den gula reflexvästen. Visst var det lite kallt om händerna, men det var ju kallt ute!

Men imorgon hoppas jag ändå att det blir en sväng till gymmet.

Share Button