Idag var det dags att springa på gymmet igen. Jag har faktiskt sprungit utomhus de senaste passen, trots att jag inte tycker det är kanon vid den här årstiden. Men jag har faktiskt tyckt att det ha varit okej, kanske är det nya löparkläderna som gör det lite roligare. Och jag har ju haft sällskap vissa pass och det piggar ju alltid upp.

12 km hade jag tänkt mig på gymmet i ganska behaglig fart och så blev det. 12 km flöt förbi ganska okej på strax under timmen. Inte mycket mer och säga om det egentligen. Men vad hjälpte mig idag? Ja, idag hade jag ingen ipod med mig, men jag hade faktiskt planerat tiden för träningen på samma annat sätt. Jag skulle springa en timme när det var biggest looser på tv.

Biggest looser är ett speciellt program. Det finns ju en massa olika program i ungefär samma syfte, programmet ska få folk att gå ner i vikt. Men jag måste säga att jag tycker att biggest looser är annorlunda. Jag har inte sett det så många gånger, men det har hänt att jag har sett hela eller delar av programmet tidigare, ibland just på gymmet. Jag tycker naturligtvis att deltagarna är jätteduktiga och jag hoppas att de motiverar många andra. Lite mer specifikt så fastnar jag nog mest för med vilket engagemang både deltagare och tränare går in för det. På samma sätt som deltagarna är fantastiska så är också deras tränare fantastiska.

Nu behöver inte jag försöka bli biggest looser, jag skulle hellre gå upp några kilo. Men jag skulle inte ha något emot att bli tränad på liknande sätt fast med målet att gå upp några kilo samtidigt som jag blir en bättre maralöpare. Nu finns kanske inte det så då får jag hålla tillgodo med biggest looser på tv.

Share Button