… om att tycka att det kan vara för dåligt väder för att träna utomhus. För ett par veckor sedan sa till och med polarn att det hände att han tyckte att det var så dåligt att väder att han ställde sig en stund på löpbandet och det var riktigt skönt. Och han som brukar gilla det här med lite dåligt väder!

Och igår på det som nuförtiden kallas posten såg jag pingisliran Jörgen Persson. Han snackade med de som jobbar där och beklagade sig om att han tänkte sticka ut och springa en sväng men tyckte det var för dåligt väder. Oj vad skönt det var att höra en ”riktig” idrottsman som kan klaga på vädret och kanske till och med hoppa över ett träningspass pga vädret!

Jag är alltså inte ensam om att tycka att det finns så dåligt väder att man hoppar över träningen, eller ska vi kalla det att jag flyttar fram träningen istället? Det låter kanske bättre.

Share Button