Träningsläger blir komigångträning

Helgens planerade träningsläger är inte inställt, det är bara framflyttat. Med tanke på min lilla men ändå befintliga förkylning eller var det nu har varit så känner jag inte för att dra igång med 2 pass om dagen så där bara pang på. Nu blir det istället en helg där jag förhoppningsvis kan göra något aktivt löprelaterat varje dag, även om det inte blir så hårda pass.

Målet för veckan får naturligtvis redigeras och nu känns det mer relevant att hoppas på att jag kan göra något fredag, lördag och söndag. Om allt går bra kanske jag till och med kan fortsätta med långpass på söndagar, det hade varit bra tror jag.

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *