Jag har precis pratat med polarn. Vi behöver ju båda all motivation vi kan få för att komma upp från soffa, i alla fall jag. Jag slängde ju in en ansökan till Boston Marathon i början av veckan och det skulle kunna vara en motivationsfaktor om jag fick en plats.

Polarn hade idag också en annan idé, vi ska köra träningsläger. Och visst ska vi göra det, lite senare i år förhoppningsvis. Nu blir det kanske inte ett träningsläger på en vecka någonstans runt medelhavet med sol, värme och träning på dagtid och fest på kväll/natt som förr när det begav sig. Men det kan ju bli bra ändå. Träning på dagtid och fest på kväll/natt kan man få även i Halmstad, även om man inte behöver solskyddsfaktor för att solen är så stark.

Träningsläger har ju faktiskt många positiva saker. Förutom att det faktiskt blir bra tränat, så känner man ofta att man måste träna upp sig lite innan för att kunna vara med. Så på förhållandevis kort tid kan man komma i ganska bra form. Sen är det ju kul också!

Share Button