Nu har det hänt! Eller jag har i alla fall försökt få saker att hända. Jag har anmält mitt intresse att få springa Boston Marathon nästa år. Tyvärr tar det ett tag innan man får reda på om man fick en plats eller inte. Boston är inte som andra lopp som inte har någon tidsbegränsning eller maxtid på 6 timmar. Det är ”värre” än så, man måste ha gjort vissa tider för att kvalificera sig till att få vara med. Och det kan tydligen ta lite tid för dem att verifiera vilka tider man gjort. Så nu får man vänta och hoppas att tiderna räcker och att det inte hunnit bli fullt när min ansökan förhoppningsvis blivit godkänd. Håll tummarna!

Jag har funderat lite på Boston Marathon sen i somras och jag känner att jag måste komma på något liknande utmaningen med polarn som fick oss att träna lite bättre i somras. Jag hoppas att anmälan till Boston kan göra susen! Jag har ju egentligen hela vintern på mig och även om jag inte är så bra på att springa utomhus på vintern så finns det ett gym med löpband 500 meter hemifrån.

Jag har egentligen inte hunnit sätta upp något mål i Boston Marathon, men visst hade det varit kul att komma tillbaka till fornstora dagar när man sprang maran under 3 timmar!

Har ni sprungit i Boston eller känner någon annan som gjort det? Hur är det?

Share Button