Idag är det den 1 oktober och hade det varit måndag så hade det ju varit en perfekt dag för en nystart. Men jag lyckades komma ut ändå. I nuläget känns det som att jag måste komma igång och göra något och att det är viktigare än att jag gör allt jättebra. Och det är väl inget fel i det, jag måste man ju börja nånstans.

Det är verkligen höst. Man kan inte vänta tills lite senare på kvällen om man vill slippa pannlampan. Och det börjar bli kallt. Det är svårt att veta vad som är lagom kläder i vanliga fall och nu finns det också frågor om mössan och vantarna ska på. Även om vi inte har sett minusgrader i Halmstad ännu, så känns det kallt så här i början innan man vänjer sig.

Så imorgon ska jag försöka ta mig till gymmet och löpbandet. Det är nog störst chans att det blir av då. Och att det blir av är viktigast just nu.

Share Button