I helgen som gick var jag och Sara på Mallorca. Det skulle kunna varit ett träningsläger och visst hade jag träningskläderna med mig och såg fram emot att återuppleva gamla träningslägerminnen. Men i torsdags innan vi skulle sätta oss på nattbuss till Stockholm (flyget hade den egenskapen att det av någon anledning skulle flyga därifrån) så började jag få ont i halsen och kände mig inte helt okej. Tyvärr höll det i sig och flyget blev en jobbig resa med lite ont i halsen, lite rinnande näsa och ett sjuhelsikes ont i örat. Det halsonda gick faktiskt smidigt över, men jag nös och näsan rann så det blev helt enkelt ingen träning alls på de två dygnen vi var där.

Detta var naturligtvis inte bra med tanke på att jag till helgen har utmaning del 2 som innebär att vi ska springa en halvmara. Hur detta kommer att sluta får vi se på lördag. Framförallt får jag hålla tummarna för att jag blir återställd, för jag nyser fortfarande och från näsan fortsätter en seg gul gägga att sakta ta sig ut när jag tar i för kung och fosterland.

Share Button