Jaha, så skulle jag då vara duktig igen och springa lite fler intervaller idag, något längre än igår faktiskt. Vi lyckades komma iväg i tid så att vi skulle vara hemma innan det blev mörkt, vilket jag inte klarade igår. Nu var det ju så att vara ute i god tid inte alltid är bra. Idag innebar det att det var både fotbollsmatch och annan gruppträning på friidrottsbanorna. Vi som gärna tränar utan publik.

Det var alltså bara vända på dojjorna och jogga ut åt ett annat håll. Jag fick för mig att vi skulle jogga bort till en liten slinga jag har sprungit några gånger för hur längesen som helst. Vi sprang dit, men jag hittade den inte riktigt. Då blev jag lite trött, Sara ville springa hem på eget håll och jag sprang iväg ett annat håll. Och självklart började det regna på vägen hem också. Men det var ett lugnt och stilla sensommarduggregn, så till och med jag kunde klara det utan att smälta.

Share Button