Det har varit lite dåligt med bilder här på bloggen den senaste tiden och det är egentligen tråkigt. Det sägs ju att en blogg blir roligare med bilder. Anledningarna är kanske många, men framförallt är det lätt att glömma om man inte tränar med kameran i handen. När Sara är med så tänker hon alltid på såna detaljer. Och tydligen har vi inte tränat tillsammans så mycket på sista tiden.

Igår när jag skulle ut på mitt intervallpass undrade Sara snällt om hon skulle ta kort på mig när jag stod ombytt vid ytterdörren. Det tog ungefär ingen tid alls att tänka och säga ”nej, inte idag”. Anledningen var att Sara precis visat en annan blogg, som också kallar sig träningsblogg. Inlägget i den bloggen var att bloggförfattaren mitt i träningspasset började filma sig själv och berätta vilket märke och färg hon hade på olika plagg, uppifrån och ner eller tvärtom. Jag tror i och för sig att hon missade vissa plagg, kanske medvetet för att de plaggen hade fel märke, jag vet inte. Med detta i färskt minne var det lätt att låta bli klädbilder i blogginlägget. Som Rosenblom säger, det här är ingen jävla modeblogg!

Så om ni förväntar er en massa videosnuttar där jag berättar om vilka märken mina kläder har, då måste jag göra er besvikna. Det överlåter jag till de som tycker det är väsentligt på en träningsblogg. Eller är det så att de som tycker det är väsentligt egentligen har en modeblogg, men råkar träna ibland?

Share Button