Så har man då varit varit på minisemester i Skåne, där löptävlingen GAX höll till. Vi fick passa på och springa lite med Maria, Staffan och Fredrika som var med på den häftiga galenskapen. För min del blev de två pass som också känns i kroppen. Det kanske inte gick så fort, men den som har provat vet att tiden man håller på tar ut sin rätt även om det inte går så fort. Jag har i alla fall fått min dos av träning den här helgen.

De gjorde alla fantastiska prestationer, men jag tänker inte berätta mer här, så bra skriver jag inte, och jag har ju bara små delar av deras upplevelse. Kolla in deras bloggar istället.

Min nyfikenhet för ultralöpning har inte blivit mindre. Men samtidigt vill jag ju lyckas hyfsat om jag är med igen. Jag undrar när det kan bli dags nästa gång. Det finns tydligen några fler chanser i år, men det verkar också som de sammanfaller med andra planerade aktiviteter. Som sagt, vi får se om det blir något mer i år, annars får jag gå i vintersömn och fundera över saken till nästa år.

Och grattis till dig också Camilla. Fantastiskt! Jag visste inte att du var en sån stjärna på det här! Vore kul om vi var med i samma lopp någon gång framöver.

Share Button