Veckan började faktiskt med ett träningspass. Jag har egentligen semester, men jämfört med förra veckan kändes det som jag började jobba idag igen. Jag gick upp tidigt, åkte till Göteborg, och tränade på kvällen. Alla dessa 3 delar skiljde sig från förra veckan. Jag hoppas jag snart hittar tillbaka till min semesterlunk, även om den kan få innehålla lite träning.

Eftersom det var ett tag sen jag sprang kändes det både bäst och naturligt att ta det lite lugnt idag och det blev en knapp mil uppe på gamla kära Galgberget, 3 varv alltså. För ett tag sedan kändes det psykologiskt jobbigt att behöva springa 3 varv på slinga, men nu går det bra. Idag kanske det delvis beror att det inte gick jättefort.

Även om förra veckan blev en vilovecka kändes det ganska bra idag, även om det inte gick så fort. Det kanske går att plocka upp en liten form framöver och det känns lite kul. Kan det vara så att min gamla filosofi, att vila sig i form, fortfarande funkar?

Share Button