Idag är det måndag och jag har vilodag. Att jag har vilodag är inget konstigt. Det är nog bara det att de flesta dagar som jag inte tränar brukar jag inte kalla vilodagar. Det är bara vanliga dagar när jag inte tränar. Det är skillnad det!

För i helgen har jag tränat duktigt, det tyckte till och med Sara och det säger inte lite! Med lördagens intervallpass och söndagens halvlånga distanspass i okej fart så genomförde jag faktiskt träningen så som jag tänkte innan helgen började, och det är inte ofta det händer.

Igår kväll och även idag har jag faktiskt känt mig lite trött i benen. Och det tycker jag faktiskt är bra. Det är inte så ofta jag känner mig trött i benen av ett träningspass, men att jag faktiskt känner av det nu ser jag bara som ett bevis på att jag faktiskt har tränat bra och att det kanske gav mig något.

Veckan kommer att vara lite flängig så vi får se hur jag lyckas träna under veckan, men vi håller tummarna.

Share Button