Det blev inte tid för någon jätteträning idag, men jag tänkte att all träning är bättre än ingen träning. Så jag snörade på mig mina Asics Noosa och stack ut på en liten sväng. Jag kände redan innan jag stack ut att det skulle kunna bli en snabb runda och därför tog jag mina Noosa.

Mina färgglada Asics Noosa längst fram till höger

Det blev också så att jag redan från början gick på ett ganska bra tempo och det kändes okej. Mina Noosa är faktiskt ganska sköna att springa lite snabbare i. Mot slutet kände jag att jag började bli trött, det blåste mycket och jag ville egentligen stanna och börja gå. Men med det dåliga intervallpasset i färskt minne där jag inte hade pannben nog att göra tillräckligt många intervaller kämpade jag mig vidare hela vägen fram. Och visst går det, det är bara lite jobbigare, men vistt går det. Jag måste bli bättre på att kunna ta fram pannbenet i alla situationer.

Nu börjar helgen och förhoppningsvis får jag till lite vettig träning även då.

Share Button